Menu wiesen
BLAUWVINTONIJN
tartaar . zeewier . yuzu . sambai-vinaigrette . crispy shisoblad
KABELJAUW
cannelloni van spitskool . buikspek van kloostervarken . verjusboter
ZEETONG "VERONIQUE"*
gepocheerde rouleau van noordzeetong . druifjes . prei . wittewijnsaus
NOORSE LANGOUSTINE**
geroosterd . pompoen . emulsiesaus van langoustine met kaffirlimoen
GANZENLEVER***
gebakken . gekonfijte rode kool . krokante kruidkoek . banyuls
WIT BLAUW RUNDERHAAS
gestoofde wang . chantenayworteltjes . pommes fondant . jus bordelaise
Of
WAGYU A5 KAGOSHIMA
triple cooked frietjes . botersla . jus naturel (supplement 40)
KAAS****
3 geselecteerde seizoenskaasjes van "het Kaasatelier" . cristalbread van zuurdesem . garnituurtjes
DAME BLANCHE
vanilleroomijs . amandelkrokant . saus van jivara-chocolade
3 GANGEN | 65 (enkel mogelijk tijdens lunch) |
4 GANGEN | 85 |
5 GANGEN * | 95 |
6 GANGEN ** | 105 |
7 GANGEN *** | 115 |
8 GANGEN **** | 125 |
Op vrijdag en zaterdag diner serveren wij ons menu vanaf 5 gangen.
Voor wijzigingen in het menu rekenen wij een meerprijs van 10 euro.