Lunchkaart
Caesar salade "Royale "I langoustine . gepocheerd eitje . kaviaar
35
Warm gerookte Schotse zalm I kropsla . gepocheerd eitje . kaviaar
20
Carpaccio classico I . parmezaan . truffel . rucola . olijfolie
25
Salade Périgord I gekonfijte eendenbout . eendenlever . truffel
25
Gebakken ganzenlever I rode kool . kruidkoek . rode port
25
Carpaccio classico I wit-blauwrund . parmezaan . truffel . olijfolie
22
Steak tartaar I gepocheerd eitje . ansjovismayonaise . kaviaar
30
Kalfszwezerik I krokant gebakken . witlof . madeirajus . amandel
30
Bisque I schuimig . langoustine . cognac . bieslook
20
Velouté I zuurkool . buikspek van kloostervarken . kaviaar
20
Spaghettini langoustine I gerookte met knoflook . bieslook
35
Spaghettini truffel
30
Spaghettini coquille st. Jacques I wilde spinazie . schaaldierenjus
35
Zeetong "Veronique"I gepocheerd . druifjes . witte wijnsaus
35
Kabeljauw I gebakken . spitskool à la crème . beurre blanc
35
Tournedos Rossini I gebakken ganzenlever . truffel . madeirajus
45
Half roodpootpatrijsje I zuurkool . chipolata . jeneverbes
35
Hertenpeper I crème van aardappel . rode kool . appeltjes . bloedworst
30
Gekonfijte eendenboutjes I aardappeltaartje . geglaceerde groentjes . jus
35
supplementen
Frietjes I triple cooked . dragonmayonaise
8
Botersla I huisdressing "Wiesen"
8