A la carte
Voorgerechten
BLAUWVINTONIJN
tartaar . zeewier . yuzu . sambai-vinaigrette . krokant shisoblad
35
SCHOTSE ZALM
à la minute gerookt . gepocheerd hoeve-eitje . aardappelcrème . kaviaarboter
35
NOORSE LANGOUSTINE
geroosterd . pompoen . emulsie van langoustines met kaffirlimoen
55
GANZENLEVER
gebakken . geconfijte rode kool . krokante kruidkoek . banyuls
35
BELGISCH BLAUWE RUND
á la minute tartaar . Zeeuwse oester . kaviaar . algenmayonaise . séparé velouté van oestervocht
45
KALFSZWEZERIK
krokant gebakken . knolselderij . chantarel . reductiejus met madeira
35
HOOFDGERECHTEN
KABELJAUW
cannelloni van spitskool . buikspek van kloostervarken . verjusboter
45
GIETHOORNSE SNOEKBAARS
gelakt met appelstroop . gerookte paling . zuurkool . botersaus met Engelse mosterd
45
ZEETONG "VERONIQUE"
rouleau van noordzeetong . druifjes . stoofprei . wittewijnsaus
45
SCHOTSE WILDE PATRIJS
gebraden op karkas . zuurkool . chipolata . jus met laurier en jeneverbes
45
WEIDEKALF
gestoofde wang . krokante zwezerik . sjalotjes . pommes fondant . jus bordelaise
45
TOURNEDOS "ROSSINI"
Belgisch runderhaas . gebakken ganzenlever . truffel . madeirajus
55
WAGYU A5 KAGOSHIMA
truffel . jus naturel . frietjes . botersla
95