A la carte
Voorgerechten
BRETONSE COQUILLE
knolselderij . herfsttruffel . hazelnoot . Twentse bunkerkaas . sherryvinaigrette
35
SCHOTSE ZALM
à la minute gerookt . gepocheerd hoeve-eitje . aardappelcrème . kaviaarboter
35
NOORSE LANGOUSTINE
geroosterd . spaghettini . gestoofde prei . kaviaar . beurre blanc
55
GANZENLEVER
gebakken . gekarameliseerde appeltjes . calvados . pecannoot
35
BELGISCH BLAUWE RUND
tartaar van rund & zeeuwse oester . kaviaar . algenmayonaise
45
KALFSWANG
cannelloni . knolselderij . cantharel . kalfsjus . truffelemulsie
35
HOOFDGERECHTEN
WILDE BRETONSE TARBOT
op aardappel gebakken . geglaceerde jonge spruitjes . lardo di colannata . cèpesboter
55
GIETHOORNSE SNOEKBAARS
gelakt met appelstroop . gerookte paling . zuurkool . botersaus met Engelse mosterd
45
NOORDZEETONG
filets gebakken . zilte aardappeltjes . gezouten citroen . luchtige kappertjesboter
45
WILDE PATRIJS
gebraden op karkas . boutje gestoofd . zuurkool . chipolata . braadjus met jeneverbes
45
TOURNEDOS "ROSSINI"
Belgisch blauwe runderhaas . gebakken ganzenlever . truffel . reductie van madeira
55